Za navigaciju

Contact Us

3Cinno Group Co., Ltd

Dodaj: 10F, Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili grad, okrug Nanљan, Shenzhen, Guangdong, Kina.

Tel: 0086-755-86707123

E-mail: inquiry@3cinno.com

Dom > o nama

Izjava o misiji

3Cinno osvetljenje osnovana je sa revolucionaran cilj: da bude jedan integrisani snabdevač kreativno, inspirativno i prilagodljiv LED rasveta-proizvoda za paljenje proizvodne kompanije na svim tržištima zabave. Istaknuti prilagođavanja u našem servisu za integraciju, dele isti cilj kao i tvoja: biti osvetljenje posebno.

Da bi pale i impresivno deo projekcije ili jednostavno napraviti posebno osvetljenje predstavu, da je nije lak zadatak za svaki osvetljenje produkcijske kompanije koja tvrdi da dostavi izuzetan vizuelno iskustvo. Zašto? Osvetljenje izvora možete izvući inspiraciju iz ili je previše teško pronaći ili previše tvrdoglava da se promeni. Kako onda mogu li stvarno posebne elemente kada svi oko tebe govore istu stvar ali ništa?

Počeli smo 3Cinno osvetljenja vam ponuditi rešenje.

Ne samo da razvijamo kreativan, svestran i uglavnom DMX-na osnovu rasvetnih proizvoda; što je još važnije, nudimo prilagođena rešenja.

Verujemo da čak i mala promena na originalni proizvod može da napravi razliku. Verujemo da je dobro osvetljenje proizvod ima ne samo standardnog kvaliteta, to mora biti onaj koji najviše nadahnjuje ljude.

Prilagođavanje vam omogućava da izvršite promenu, pomaže da ti udovoljimo promenu, a čak i nudi vam priliku da vodi promena u industriji zabave LED rasveta.

Mi zelimo da ti se obratim u ovu posebnu uslugu, povecavamo inspiracija i pomoć te dobiti priznanje koje zasluћujete.

Osim prilagođenih rešenja proizvode,integracije usluga takođe prilagođenu vodili služiti vas na najbolji način. Svaki kupac ima na jedinstvenost. Smo obratite pažnju na to da poštuju i ga tretirati sa paketa prilagođenih usluga, ali po istom principu: pusti da promakne.


Funkcije za integraciju servisa

Revolucionarni integracije

Deset godina iskustva u industriji zabave LED stavljaju nam do znanja jedna važna činjenica: LED prikaz i osvetljenje blisko povezani, posebno kada je u pitanju aplikacije. Pronaći ćete inspirativno i prilagodljiv osvetljenje stavke u 3Cinno osvetljenja; zgodno, 3Cinno prikaz ministarstvo će snabdem sa iste proizvode kvaliteta LED ekrana. Nam dve divizije LED rade zajedno na uslugu u visoke profesionalne standarde.

Za prilagođavanje

Prilagođavanje je kreativan način biti tvoj osvetljenje posebno.

Ako su uradili kompromis sa manom proizvoda;

Ako ste strastveni o pravljenju osvetljenje dizajn kao nijedan drugi;

Ako ste ponosni na svoju kreativnost i nadi da dovede nove promene svetla i povecavamo inspiracija;

Mi smo tu da bude tvoj san fabriku. Fabrika, koja radi za proizvodnju i promociju. Dobićete zaslužuješ zasluge za otvaranje potpuno novo tržište za svoje inovativne ideje.

Inspekcija kvaliteta

Jedan od naši metodi za razvoj novih proizvoda je izvor proizvođača smo znati i partneri verujemo, jer uvek krijemo oči otvorena prema novim elementima kao i ti. Razmislite o pustiti nas obaveze da trknem da Inspekcija kvaliteta. To nije samo zato što znamo činjenice proizvodnje u ovom tržištu kao nam dlan, što je još važnije, zato i partnerstva između nas je zasnovana na poverenju.

VIP usluge

Zaslužuješ tretmani beloj rukavicu. Kako god mogao biti obim vašeg projekta, Bešavne podršku za tebe pre, tokom i nakon prodaje. Čak i ako nešto krene naopako, to nece dugo trajati.

Celo pakovanje da idem

Šta dobiješ od nas će biti rešenje paket. Gde god da koristite pribor, pravimo stvari vam ga koristiti bez problema.

Vreme-svesni

Ne postoji takva stvar kao i put nikada nije bio i nikad neće biti. Mi smo vreme-svesni ljudi. Servis za vas će biti odziv, fino i nikad ne promakne.


Jezgro vrednost

Mi se ne bojimo da bude ko smo, jer smo hrabri za pokretanje promena i uzeti put manje putovao.

Mi ne oklevajte da verujemo da je super, jer mi smo uvereni da povecavamo prilagođavanja i napraviti razliku.

Ne pitam se ako je savršen trenutak da se počne, jer smo je grupisana za kreiranje inovativnih integracije za servis koje će osvojiti aplauz.

Kao integrisani grupu, 3Cinno raste biti Vaš pouzdan partner.


Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: 10F, Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili grad, okrug Nanљan, Shenzhen, Guangdong, Kina.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com