Za navigaciju

Contact Us

3Cinno Group Co., Ltd

Dodaj: 10F, Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili grad, okrug Nanљan, Shenzhen, Guangdong, Kina.

Tel: 0086-755-86707123

E-mail: inquiry@3cinno.com

Dom > Za prilagođavanje

Za predstavu, ili događaj ili bilo koji stadion zabave koju treba boja, ima veliku šansu da ćete naći osvetljenje proizvodnja je vrlo zeznuto i složene deo. Posebno kada je u pitanju komplikovano načine za podešavanje i rastaviti, i takođe vezu koja vrti glavu.

Ti mogu reći da one proizvode osvetljenje zahtevan i uvek donose nevolje; Ali da se takođe je upravo snage imaju: fleksibilnost. Kao važan deo naše usluge za integraciju, prilagođavanja omogućava vam da uzeti prednost od toga.

Jedan mit o prilagođavanju...

Prilagođavanja možda obeshrabrujuжe za mnoge od vas, jer mislite da je potrebno mnogo vremena da prolazi kroz tehničke detalje i takođe košta znatno.

Ali, to samo nastaje od prilagođavanja zasniva se na nedostatak stručnosti i prevara.

Zaobiđu državni tradicionalne kanale, nudi profesionalne tehničke podrške i angažovanje direktno sa kupcima, smo su u stanju da prilagođavanja usluga koja će vam neverovatno.

Prilagođavanje usluga ističe

-Modifikacija proizvoda
Zabave LED rasveta stavke dostupne na tržištu možete zatrebati za osvetljenje proizvodnje; Ali to neće biti uvek tako kada tvoj osvetljenje proizvodnje ima posebne potrebe. Činjenica je, nema dve predstave su isti, i verovatno očekuju različite ukuse iz istog osvetljenje artikla.

Prilagođavanja omogućava vam da izmenite osvetljenje gotovih proizvoda za određeni uslov. Uzmi prilagođenih dužina, prilagođene difuzor, prilagođene vodootporni metode ili više mogućih prilagođenih rešenja. Verujemo da čak i mala promena na originalni proizvod može da napravi razliku.

 - Potpuno novi koncept osvetljenje
Ako ne možete da pronađete artikal za pogodne osvetljenje koje odgovaraju svoje proizvodnje među toliko postojećih opcija; Ako jedan od njih su inspirisani i proizvoditi potpuno nov osvetljenje ideja; mi smo tu da vam ponudi alternativa da ih prilagodite.

Inovativne ideje mogu primeniti samo svoje specifične proizvodnje na početku. Ali mislim da postoji šansa, da li će se otvoriti potpuno novo tržište zbog toga. Jednom kada se to dogodi, morate da zaslužuješ zasluge. Obećavamo da ne dozvolim da to propustite. Mi zelimo da radim s tobom, i kroz sve da legitimno proces. Mi cemo vam Originalna ideja za zaštitu i uspostave partnerstvo od MuPretpostavljate li љta korist.

-Prilagođeni osvetljenje paket rešenja

Osim primene prilagođavanja na određene proizvode, dostavljamo paket prilagođenih rešenja. Zasnovan na našu stručnost i shvatanja o vašim potrebama, osiguraćemo sve što vam je potrebno u projektu je se za to pobrinuli. Iz flash dizajn ili 3D projekcija, da proizvodi selekcije, after prodajnu podršku, servis za integraciju je takođe skrojenih da ti dam celo pakovanje da idem.

Istraga
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: 10F, Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili grad, okrug Nanљan, Shenzhen, Guangdong, Kina.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com